TipMooiBernheze TipMooiBernheze TipMooiBernheze TipMooiBernheze

Uw mening over Bernheze Aanmelden

TipMooiBernheze.nl

1 Marktonderzoek via TipMooiBernheze

Weet je wat de inwoners van Bernheze écht vinden? Keuzes kunnen gemaakt worden op basis van onderbuikgevoel, maar klopt dit gevoel ook? TipMooiBernheze zoekt het voor jou uit!

Het burgerpanel is van en voor inwoners uit Bernheze. Wil je geen keuzes maken op onderbuikgevoel, maar de juiste prioriteiten stellen en/of zorgen dat er draagvlak is? Ben je bijvoorbeeld één van de volgende doelgroepen, zet TipMooiBernheze dan in bij jouw zoektocht naar antwoorden:
- Inwoners
- Ondernemers
- Verenigingen
- Stichtingen
- Wijkraden (woningcorporatie)
- Overheid

Met meer dan 875 deelnemers voert TipMooiBernheze periodiek onderzoeken uit, variërend van beknopte tot uitgebreide raadplegingen. Voor het verzamelen van de benodigde onderzoeksgegevens maakt TipMooiBernheze gebruik van het eigen gemeenschapspanel.

Door een raadpleging uit te voeren krijg je concrete input (tips) om onderbouwde keuzes te maken. Lees hier meer over de tip-methodiek.

Interesse in een onderzoek via TipMooiBernheze? Neem contact met Klaartje van Dijk op via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

Naast marktonderzoek via TIpMooiBernheze kent Toponderzoek nog diverse andere methodes voor marktonderzoek.

2 Marktonderzoek aangevuld met andere onderzoeksmethoden

Afhankelijk van de onderzoeksvraag zoekt Toponderzoek bijliggende marktonderzoekmethode. TipMooiBernheze is doeltreffend, lokaal, snel en actueel. Voor sommige doelgroepen kan het echter wenselijk zijn om op te schalen met andere veldwerkmethoden. Denk aan schriftelijk, telefonisch, online (o.a. Facebook, Instagram) of het live enquêteren op locatie. Daarbij werkt Toponderzoek met verschillende onderzoeksspecialisten.

Interesse in een aanvullend marktonderzoek? Neem contact met Klaartje van Dijk op via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

3 Marktonderzoek in jouw eigen organisatie

Ook is marktonderzoek in jouw eigen organisatie mogelijk via Toponderzoek, dit kan via Bron Survey. Daarbij wordt een onderzoek, een raadpleging uitgevoerd onder uw eigen ambassadeurs: jouw klanten & medewerkers. Aanbeveling marketing vindt plaats. Kijk voor meer informatie op: Bron Survey.

Interesse in een onderzoek voor uw eigen organisatie? Neem contact met Martijn Hulsen op via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.